Sponsoren

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze sponsoren, want zij spelen een cruciale rol in het mogelijk maken van al onze activiteiten en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van VNS United.

Als sponsor van onze club geniet je van verschillende voordelen en krijg je de mogelijkheid om betrokken te raken bij onze voetbalgemeenschap.

  1. Zichtbaarheid en exposure: Als sponsor van VNS United profiteer je van zichtbaarheid en exposure binnen onze club en daarbuiten. Je bedrijfsnaam en logo worden prominent weergegeven op onze website, sociale media, clubtenues, reclameborden en andere promotionele materialen. Dit zorgt voor een brede zichtbaarheid en vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf binnen de lokale gemeenschap.
  2. Doelgericht bereik: Onze voetbalclub heeft een trouwe achterban van spelers, ouders, trainers en supporters. Als sponsor krijg je de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met deze doelgroep. Dit biedt een uitstekende kans om je producten, diensten of merk onder de aandacht te brengen.
  3. Maatschappelijke betrokkenheid: Door sponsor te worden van VNS United laat je zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Je ondersteunt niet alleen een lokale sportvereniging, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van jonge sporters en de bevordering van een gezonde levensstijl. Dit kan positieve associaties oproepen bij potentiële klanten en zakenpartners, waardoor je bedrijfsimago wordt versterkt.
  4. Netwerkmogelijkheden: Als sponsor krijg je de gelegenheid om deel uit te maken van ons uitgebreide netwerk van zakelijke partners, andere sponsoren en clubleden. Dit opent deuren naar nieuwe zakelijke kansen, samenwerkingsverbanden en waardevolle contacten. Bij VNS United organiseren we regelmatig evenementen waarbij sponsoren de kans krijgen om te netwerken en relaties op te bouwen.
  5. Sponsorevenementen en hospitality: Als sponsor word je uitgenodigd voor exclusieve sponsorevenementen en hospitality-activiteiten. Denk hierbij aan VIP-toegang tot wedstrijden, meet-and-greets met spelers en trainers, en speciale sponsorbijeenkomsten. Dit geeft je de mogelijkheid om je relaties te versterken, je klanten te bedanken en je medewerkers een bijzondere ervaring te bieden.
CNED Facility

Cned werkt landelijk en is gespecialiseerd in het leveren van alle professionele schoonmaakdienstverlening zoals onder andere het reinigen van kantoorpanden en schoolgebouwen.

Sponsor 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magn.

Sponsor 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magn.

Sponsor worden?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.