De Club

Dé voetbalclub waar passie, teamwork en plezier samenkomen. Bij VNS United geloven we in de kracht van voetbal als middel om mensen te verbinden en talent te ontwikkelen. Onze club heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om haar sportieve prestaties en gezellige sfeer.

Missie

Als club hebben we een duidelijke missie en visie. Onze missie is om een positieve omgeving te creëren waarin spelers van alle leeftijden en niveaus hun passie voor voetbal kunnen uitoefenen en hun vaardigheden kunnen verbeteren. We streven ernaar om een club te zijn waarin iedereen zich welkom voelt en waar talentontwikkeling en plezier hand in hand gaan.

Visie

Onze visie is om een vooraanstaande voetbalclub te zijn die bekend staat om haar uitstekende jeugdopleiding en prestaties op het veld. We streven ernaar om spelers te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen in hun voetbalreis, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. Bij VNS United leggen we de nadruk op teamwerk, respect en fair play, omdat we geloven dat deze waarden essentieel zijn voor succes, zowel op als buiten het veld.